keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hiljaiseloa

Tätä päivitystä on pohdittu pitkään. Aika pian kun innostuin uudesta blogista aloimme sairastelemaan perheen kanssa. Kävimme 3kk aikana läpi 5 vatsatautia ja minulle, oksennuskammoiselle, puhkesi rankat paniikkihäiriöt ja niiden ja unettomuuden seurauksena masennus. Olin kovasti suunnitellut uutta blogia, sitä millaiseksi sen tahdon, parempia hienompia kuvia, enemmän sellainen kuin muillakin ihailemillani bloggareilla on.

Kevät kuitenkin oli rankka, en ole jaksanut kuin hiukan räpsiä kuvia instagrammiin puhelimen kanssa enkä aina sinnekään, vaikka sain keväällä lahjaksi pyytämäni digikameran juuri blogikuvia varten. Ommellut kuitenkin olen entiseen tahtiin, ja ostanut kankaita ;)

Oma vointini on nyt vaiheessa, jossa käynnit psykiatrisella sairaanhoitajalla päättyy, mini arvio tehtynä ja lääkärikäyntiä odotellessa. Viikon sisällä oli 8h kestänyt paniikkikohtaus josta toivun vieläkin. Itku on herkässä ja tunteet pinnassa, oma jaksaminen jossain äärirajoilla ja päivästä toiseen mennään tuttujen rutiinien voimalla. Iltaisin istun sohvalla vaikka voisi mennä ompelemaan. Omaatuntoa painaa saamattomuus, pitäisi jaksaa olla parempi äiti ja parempi vaimo, mutta ehkä vielä joskus.

Jospa tästä alkaisi uusi aika. Laitan hiukan kuvia kesältä, lapsia ja omia tekeleitä :)


Mörköpaita Jenni Mäensivun ihanasta kesäriivalit kankaasta. Tämän sain vaihtareilta itse suunnittelijalta ;)


Tämä on pojan lempparipaita, pinkki moottoripyöräpaita.


Löytyihän tuolta yksi kuva tytöstäkin. Käpysen pilvistä pitkä mekko, tässä kokeilin ensimmäistä kertaa kuminauharypytystä. Tästäkin tuli yksi kesän lemppareista, harmi kun käyttöpäiviä oli niin vähän.


Selian hiirikekkerit pääsi vuoden marinoitumisen jälkeen t-paidaksi. Nämä värit on täydelliset vaalealle pojalle.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä Jaana! <3 tulkaapas joku päivä kylään taas :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita olet jaksanut rankasta jaksosta huolimatta tehdä! Hyvää vointia ja tsemppiä kohtausten selättämiseen ❤️

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita ♥ Ja iso tsemppi sinne jaksamisen suhteen (:

    VastaaPoista