torstai 18. helmikuuta 2016

Projekti: eskarilaisen collarit

Minulla on eskarilainen, hyvin tarkka vaatetuksestaan. Aiemmin on vain legginsit kelvaneet ja niistäkin löysemmät jääneet käyttämättä. Tänä lukuvuotena on tullut ensimmäistä kertaa pyyntö, miksi et tee minulle collareita. Kappahlista löydettiin yhdet kapeahkot ensi hätään, mutta ilmeisesti nekin on liian löysät koska näistä tuli kommentti etteivät ole liian löysät :)

Projekti alkoi mittojen ottamisella kuten tein Rokki-pojan housujen kaavoituksessa. Niiden kanssa menin joka viikkoiselle ompelukurssilleni, missä loistavan opettajan avulla hiottiin kaava oikeanlaiseksi. Minulta puuttui istumapituus ja sain muutakin tärkeää tietoa kaavoittamisesta.

Kavoitin siis kapean collegehousukaavan sekä löysemmän, millä tein farkut joustofarkusta. Niistä teen postauksen myöhemmin. Näiden tarkoitus on olla leggarimaiset olematta leggarit. Sovituskuvista näkee että pituutta on kröhöm... riittävästi :D ja vyötäröltä saisi ottaa 5cm pois. niin asettuisi paremmin oikeaan kohtaan. Mutta hyvä ensimmäinen versio.

Kankaana Eurokankaan joustocollege, missä on erivärisiä lankoja tai nyppyjä seassa. Ainakin ensimmäisestä pesusta selvisi kunnialla. Nämä EK.n kankaat aina hiukan arveluttaa, koska saattavat olla laadultaan ihan mitä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti