keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Terapiaompelua-ryhmä hau paita

Tiistaisin on tämän äidin ompelupäivä. Silloin kokoontuu kansalaisopiston kurssille meidän oma marttakerho höpöttämään ja ompelemaan. Sieltä olen myös löytänyt kaksi ehkä tärkeintä perheen ulkopuolista tukipilaria, joiden seurassa on mukava olla. Voidaan puhua jos joku asia on mielen päällä ja saa apua ja tukea ideoilleen jos sitä tarvitsee.

Eilen olin hyvin väsynyt, koska viimeinen kuukausi on ollut erittäin stressaavaa aikaa ja unet on vähissä. Meillä oli iso vesivahinko helmikuun alussa ja ensin meni aikaa siihen asioiden selvittelyyn ja sitten vakuutusyhtiön kanssa taisteluun, mitä jatketaan edelleen. Onneksi se on nyt isännöitsijän murheena.

Tämä osui niin huonoon kohtaa, olin juuri edellisenä päivänä käynyt psykiatrin vastaanotolla, joka laittoi kelaan laput. Mutta oma hakemus jäi tekemättä tämän katastrofin takia. Nyt hiihtolomalla totesin olevani ihan loppu henkisesti. Tuli sellaisia piirteitä esiin, mihin olen turvautunut viimeksi teininä, ja pelästyin itseäni. Sakset ranteen ympärillä ei ehkä ole paras ratkaisu mielipahan karkoitukseen... No hakemus on nyt kelassa ja päätös tulee toivottavasti pian niin pääsen vakituisesti juttelemaan ihanan terapeuttini kanssa.

Eilen lähdin siis sijaisasunnolta ompelukerhoon mukanani yksi miehen vanha neule, kaavakansio, yksi kangas sekä lehtiä. En tiennyt mitä jaksaisin tai haluaisin tehdä. Päädyin purkamaan miehen paidan ja leikkaamaan pojalle. Leikkasin siihen pari kuvaa Ryhmä-hau digistä, jotka aplikoin suoralla kiinni.Sovituskuvia keiton syönnin jälkeen :D Piti napata vielä yksi hapankorppu.Lähikuvaa.

  
Ja takaa vielä, vaikka täällä ei oo mitään nähtävää :D Mutta kuulemma tämäkin pitää ottaa. Kaavana Ob1/16 bla bla, mun uusin lemppari :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti