tiistai 6. lokakuuta 2015

Eskarikelpoinen huppari

Hankala tehtävä, tehdä sellainen collegepaita tai huppari mikä kelpaa ballerinatytölle. Prinsessavaiheesta toipuva tyttö rakastaa mekkoja ja hameita ja huppareita pidetään lähes pelkästään pakosta välipaitana ulkovaatteiden alla. Kuitenkin collegekankaita tällekin on kaappiin kertynyt.

Löysin kangaskirpparilta Viljamin Puodin pandajoustocollegea. Tahdoin tehdä hupparista käytännöllisen ja hyvin tyttömäisen. Vähän epäröin kaavan kanssa, tässä oleva OB.n Lizard on reilu, enempi rokkipojan makuun oleva väljä ja rento malli. Rohkeasti saksin helmaan 10cm lisää pituutta ja lisäsin pitkät resorit. Näin sain mekkomaisen ilmeen. Raglansaumassa on pitsivetoketju lisäämässä tyttömäisyyttä. Huppari sai hyväksynnän :D
Huppu tuotti mielenvaivaa myös. Lopulta päätin kokeilla, miten istuu tavallinen huppu keskitettynä raglansaumaan. ei se huono ole, mutta pitää katsoa miten saan piirrettyä hupun mikä olisi ihan kuin normaali huppu, mutta aukeaisi tuohon sivusaumaan.

5 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä ihanan tyttömäinen! <3 Jos haluaa keskelle keskitetyhn hupun niin varmaan tarttis olla sellainen kietaisuhuppu, eli kaavottaisi tuota Etukappaletta ristiin tuonne alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitäisi jostain katsoa mallia seuraavaan, Kietaisua mietin, mutta kun tuo vetoketju on kuitenki tuossa sivulla... Ei ku hei, nyt tajusin :D Toinen puoli kietaisuhupusta ja toinen päättyy vain aikaisemmin. Täytyy kokeilla...

   Poista
  2. Niin tai kaavoittaa kuten kietaisuhupun, lisää yhden extralärpäkkeen ranglanista siitä vetskan alta menemään etuosan alle. Punatukka ja kaksi karhua ja Dobermami -blogeissa on hyvät tutoriaalit jumppiksiin, muistaakseni toisessa myös huppariin. Pitsivetska on siitä helppo, että sen voi vaan laittaa kankaan päälle, ei tarvitse tehdä sitä varten kummallisuuksia. :)

   Poista
  3. Niin tai kaavoittaa kuten kietaisuhupun, lisää yhden extralärpäkkeen ranglanista siitä vetskan alta menemään etuosan alle. Punatukka ja kaksi karhua ja Dobermami -blogeissa on hyvät tutoriaalit jumppiksiin, muistaakseni toisessa myös huppariin. Pitsivetska on siitä helppo, että sen voi vaan laittaa kankaan päälle, ei tarvitse tehdä sitä varten kummallisuuksia. :)

   Poista
  4. Niin tai kaavoittaa kuten kietaisuhupun, lisää yhden extralärpäkkeen ranglanista siitä vetskan alta menemään etuosan alle. Punatukka ja kaksi karhua ja Dobermami -blogeissa on hyvät tutoriaalit jumppiksiin, muistaakseni toisessa myös huppariin. Pitsivetska on siitä helppo, että sen voi vaan laittaa kankaan päälle, ei tarvitse tehdä sitä varten kummallisuuksia. :)

   Poista