perjantai 29. tammikuuta 2016

Joululahjoja

Minulla ei taida olla kuin yhdestä tekemästäni joululahjasta kunnon kuvat, nämäkään ei siitä parhaasta päästä, mutta tahdon ne tänne kuitenkin laittaa. Minulla on varmaan maailman paras anoppipuoli. Kun tutustuimme 12v sitten niin meistä tuli läheiset ystävät melkein välittömästi, vaikka välissä on 20 vuotta. 

Lapsilleni hän on mummi, vaikka biologisesti ei tätä olekaan. Eivätkä he sitä ymmärrä, samahan se on kuka rakastaa, kunhan lapset huomiota ja rakkautta osakseen saavat. Tiedän että on olemassa sellaisiakin perheitä missä vain biologiset isovanhemmat hyväksytään. Olen kuullut tapauksia että nämä puolikkaat eivät saa pitää uusia lapsenlapsia sylissä ja heitä muutenkin syrjitään. Mutta meillä onneksi asiat on erilailla, tullaan hyvin toimeen ja lapsilla on 3 mummia ja paljon muita ihania ihmisiä lähellä.



Kangas on JättiRätin farkkujc.tä ja kaavana Ehta koossa xxl. Saajan lempiväri on sininen, joten tästä tuli 3.n sinisen tunika eli kangas, resori ja resoreiden tehoste pitsi kaikki erisävyä.


 Taskutkin tein ensimmäsitä kertaa Ehtaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti