perjantai 29. tammikuuta 2016

Uutta reissuvaatetta ja sininen haaste

Joka tammikuu on työreissu Saksaan messuille, viime vuonna Müncheniin ja tänä vuonna taas Hannoveriin. Reissuun on kiva lähteä uusissa vaatteissa, joten ompelin joka päivälle jotain uutta :D Samalla osa tässä olevista täyttää Hommahuone blogin tammikuun värihaasteen joka on sininen. 

Haaste on todella mielenkiintoinen koska rakasta värejä ja niiden erisävyjä. Nyt kun enemmän ompelee niin toiset värit on väistyneet kokonaan, mitä valmisvaatteissa suosin ja tilalle tullut uusia ehkä vähän synkempiä. Tämän sinisen tajutessani mietin että onko minulla yhtään sinistä kangasta itselleni, koska se vaanei värinä ole mun juttu. Taas putkiaivot teki tepposet kun tajusin kuinka monta erisävyä sinistä on olemassa.Kangaskaappia penkoessani vastaan tuli tämä ihana Käpysen lohikäärme. Siinä sininen on aika tumma ehkä vähän violettiin taittava ja tuo hienosti nuo persikan ja mintun sävyt esille.


Tämä Paapiin Sato kangas on pääosin musta mutta sisältää jonkun verran turkooseja yksityiskohtia, ollen myös yksi sinisen sävyistä. Tästä tein vähän lyhyemmän, paita tyyppisen ratkaisun suorienhousujen kanssa pidettäväksi. Olipa muuten hankalaa kun on tottunut leikkomaan aina tuonne pepun alle tulevia :)


Jakun korvikkeeksi Ufo-pinosta tuli kaivettua tämä neuletakki. Siinä on puolihihat jotka rypytin tampilla hiukan toisesta reunasta ylöspäin. Tässä on myös sinistä, hyvin hentoa vaaleaa sinistä.


 

Vielä Verson Taimista mekkonen, tästä tuli ihanan pitkä tulee melkein polviin asti :D 

Kaikissa kaavana MIW.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti