tiistai 3. marraskuuta 2015

Kissajengi

Onko sinulla suosikki kangaskauppoja, vai mikä on syy miksi valitset tilataksesi jostain tietystä kaupasta? Minulla niitä on aika monta ja olisi enemmänkin jos vain rahavarat antaisivat myöden :D. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota tähän, mutta aika usein kun jotain tekee mieli napsutella verkkokaupasta niin sormet näpyttelevät sanat Verson Puoti, Käpynen, PaaPii, Majapuu tai Nosh. Näiden jälkeen hyvinä uudempina tulevat Ainola, Tyyne-Esteri ja Koot. Kauppoja yhdistää erinomainen ja yksilöllinen palvelu ja omanlaisensa kuosit.

Verson Puodista tilasin loppukesästä, kun heille tuli taas uusia kankaita. Tämä on yksi niistä harvoista kaupoista joka myy osan uudesta mallistosta jos ei minuuteissa niin parissa päivässä. On sitä joskus tullut tehtyä tilausta samalla kun on vienyt tyttöä kerhoon, että on varmasti saanut haluamansa :D

Tällä kertaa mukaan tarttui pääasiassa itselle tarkoitettuja ja sitten tämä Kissajengi. Pohjaväri mietitytti ja päätin ottaa vain 50cm että pojalle saa, nuo kissat on niin hauskat :) sitten sain viestin että takapuolella kankaassa on virhettä, sain korvaukseksi 20cm lisää.

Siitä syntyi sitten samistelupaidat molemmille. Kuvat ei ole kovin edustavia, kun on puhelimella on räpsäisty ennen hoitopäivää.Virhe ei erottunut omaan silmään ja kangas riitti lisän kanssa 128cm sekä 98cm t-paitaan.Tytön paitaan kaava OB 4/2015 haalarista. Piirretty siis vain yläosa, josta pidensin sopivaan pituuteen.


Pojan paidassa kaavana OB.n Brave firemen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti