perjantai 13. marraskuuta 2015

Ystäviä

Meillä on ompeluryhmässä perjantaisin haaste, missä tulee 2 tunnissa tehdä annettu ompelus. Nyt inspiraationa oli kangas, missä putosi pilvistä timantteja. Pilvet ja timantit oli sateenkaarenväreissä. Samaan viikonloppuun osui balleriina tytön 6v synttärit. Olin luvannut tehdä jonkin "yllätys" vaatteen lahjaksi. Sain siis valita itse kaavan ja kankaat, aika luksusta ;)  


Kaavaksi valitsin Ob.n 1/2015 peplum kaavan. Olen nyt vuoden verran tehnyt töitä hyväksyäkseni peplum malliset paidat/tunikan vai mitä ne ovat. Nytkin varsin vastahakoisesti, pienistä inhon puistatuksista kärsien, sen piirtelin.


No, tällainen tuli! Nuo kankaat, siis Ainolan ystävät yhdessä ja Paapiin pebbles, sopii aika kivasti yhteen. Jotta tämä ei olisi ihan perusvaate ja saisin sen liitettyä tuohon inspiraatiokuvaan, laitoin helman pilkkuihin ja etukappaleen tyttöjen rusetteihin silitettäviä hotfix timantteja.

 Bling Bling! Oli muuten aikas tyytyväinen tyttö kun huomasi tämän roikkumassa henkarissa huoneen ovessa herättyään :) Ja äitnkin vastahakoisuus sulaa pikkuhiljaa näitä kuvia katsoessa. Aika hyvä malli balleriina-tytölle, joka rakastaa balettia :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti