torstai 12. marraskuuta 2015

KutsuiluaOn olemassa kaiken maailman kotikutsuja, joita tarjotaan sieltä sun täältä. Itse olen tykästynyt Nosh.iin eikä pelkästään sen takia että saa kankaita, vaan heidän laadun ja ideologian vuoksi myös. Kutsuille voi pyytää lapsellisia äitejä sekä aikuisia, jotka ostavat itselleen. Oma äitini on vakio vieras ja on löytänyt joka vuosi itselleen jotain hyvin mieluista. 

Tänä syksynä Naisten mallisto oli väritykseltään aika tumma, lasten puolella saatiin uutuuksia Annika Hiltusen suunnitteleman Polku-malliston myötä. Tämä puuteripinkki kangas ei ehtinyt vielä ostettavaksi, joten mumi tilasi balleriina tytölle sen valmis vaatteena :D Ihana!
Polkua löytyy myös muissa väreissä, tässä tuo harmaa poikien paidassa.


Oma ostoskorini täyttyi kankaista. Minttua polkua ja raitaribbiä rokki-pojalle, pilkkuja balleriina-tytölle ja äidille mustaa jc.tä, valkoista tähti flameeta sekä hiekanväristä kidettä. Nämä värit on kyllä todellisia herkkuja! Mustasta piti tulla tylsästi legginsit itselleni, mutta taitaa kääntyä joksikin muuksi. Siitä sitten myöhemmin :)
Nosh viettää tällä viikolla joululahjaompelusten viikkoa blogikiertueella ja julkistaa myös internetissä aiemmin Suuressa Käsityölehdessä julkistetut kaavansa. Blogikiertueella ovat:
http://helmojajahepeneita.blogspot.fi/2015/11/nosh-blog-tour-9-13112015-giveaway.html

http://www.weekendchic.fi/2015/11/voihan-sirkus-ja-vilske-sis-arvonta.html

http://miiinullekko.blogspot.fi/2015/11/nosh-blog-tour-9-13112015.html

http://hommahuone.blogspot.fi/2015/11/nosh-blogitour-2015-ja-arvonta.html

Kaavat löytyy Noshin sivuilta: 
http://nosh.fi/category/610/ompelukaavat-naisille

http://nosh.fi/category/612/ompelukaavat-lapsilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti